Değişen dünyada, teknoloji her geçen gün önemini artırıyor ve iş dünyasını kökten değiştiriyor. Bu değişimle birlikte, yapay zeka (YZ) giderek daha fazla önem kazanıyor ve hayatımıza etki eden birçok sektörde yenilikçi çözümler sunuyor. Yapay zeka, geleceği şekillendirecek ve liderlerin yolunu aydınlatacak bir anahtar haline geliyor.
Bu önemli dönemde, 16 Ocak’ta “Geleceğinizi Şekillendirin: Yapay Zeka İle Proje Yazma Semineri” ile tanışmaya hazır mısınız? Ücretsiz bu seminer, yapay zeka alanında uzmanlaşmak isteyen, kariyerlerine yön vermek isteyen ve projelerini geleceğin teknolojileriyle buluşturmak isteyen herkes için mükemmel bir fırsat sunuyor.
- Tarih: 16 Ocak Salı 2024
- Seminer Yeri: Zoom | Online
- Seminer Saati: 19.30-20.30
- Eğitmenlerimiz: Hilal Baktaş
- Eğitim Dili: Türkçe
- Kontenjan: 100 Kişilik Kontenjan
- ÜCRETSİZDİR.
DİKKAT! Bu bir eğitim değildir. Bilgilendirme semineridir. Daha önce proje yazma deneyimi olan ve kendini Yapay zeka konusunda geliştirmek isteyenler için Bilgilendirme Semineridir.
Seminer İçeriği
-Erasmus Plus Projelerine Gençler İçin Başvuru Rehberi
-Başvurunuzda Fark Yaratın: Akıllı Proje Stratejileri
-Erasmus Plus Projelerinde Nasıl Öne Çıkarsınız
-Kariyerinize Yön Verin: Erasmus Plus İçin Akıllı Başvuru Teknikleri
-Erasmus Plus Projelerinde Başarıya Ulaşmanın Yolları
Geleceğinizi şekillendirmek, teknolojiye ayak uydurmak ve yapay zeka ile kariyerinizi güçlendirmek için bu benzersiz fırsatı kaçırmayın. Kaydolun ve yenilikçi bir geleceğe adım atın!
Kayıt için BURADA bulunan kayıt formunu doldurabilirsin! Ekibimiz sizinle mail yoluyla en kısa zamanda iletişime geçecektir.
Bu Eğitim ile Erasmus+ fırsatlardan haberdar olmanın ötesinde okulunuz/kurumunuz, topluluğunuz ya da Sivil Toplum Kuruluşunuz için Yapay Zeka ile proje yazmanın ve geliştirmenin püf noktaları hakkında fikir sahibi olmanızı sağlayacaksınız.
Eğitmen
Hilal Baktaş
2010 yılında Lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi Felsefe bölümünde “Albert Camus Yaşamın Anlamı” adlı bitirme tezi ile tamamlamıştır. 2021’de Yüksek Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Felsefe bölümünde “Schopenhauer From The Perspective of Feminist Philosophy” bitirme tezi ile tamamlamıştır.
Türkiye’de Feminist Felsefe alanında çalışmalar yapan ve tez yazan az sayıda kişilerden biridir. 2008 yılından bu yana GlobalB şirketinin kurucu ortağıdır. AB-Etkinlik Markasının proje yöneticisidir. Üniversite, Lise, Kamu Kurumu, Özel Şirketler, Sivil Toplum Kuruluşlarına; AB Projeleri-IPA-Erasmus Plus, Horizon Europe, Kalkınma Ajansı, Elçilik fonları, Ulusal ve Uluslararası fon kaynaklarına proje yazma, yönetme, eğitim verme ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.
2017 yılında kurulan CryptoFemale topluluğunun kurucuyucu ortağıdır. Kadınların Blockchain sektöründe yer almaları için eğitimler, seminerler ve proje çalışmaları yapmaktadır. Blockchain Projelerinin “WhitePaper” yazma konusunda danışmanlık ve eğitimler vermektedir. Teknoloji alanında az sayıda kadın çalışanın olması bu konuda farklındalık yaratmak ve blockchain projelerinde kadın istihdam olanaklarını artırmak için çalışmalarına aktif olarak devam etmektedir.